Társasjáték

2005/09/24

Mérleg

Az asztrológia persze óriási faszság, de ezt most idekopizom, mert nagyon talál.

"A Mérlegek nem nagyon tudnak egyedül, vagy magányosan létezni. Valósággal függnek azoktól az emberektől, akikkel szoros kapcsolatot alakítanak ki, így érhető is a konfliktustól való félelmük. Félnek, hogy elveszítik a kapcsolataikat, félnek, hogy nem fogadják, el, nem szeretik őket, ha nem megy minden tökéletes harmóniában. (...)
A legproblémásabb terület a Mérlegek életében pont az a terület, ami a legfontosabb számukra: a párkapcsolatok területe. (Ez olyan szép mondat. Lásd még: labdarugásunk helyzete koránt sincs biztató helyzetben.) Nem mindig tudnak ellenállni az adandó alkalmaknak, és könnyen előfordulhat, hogy több partnerük is van egyszerre. Végül egyiknek sem tudnak nemet mondani, és őrlődnek szerelmeik között. Nekik tényleg nem okoz gondot, hogy egyszerre több embert is szeressenek, tehát nem rosszaságból van több partnerük, hanem valójában mindegyiket szeretik. Lelki életük pedig teljesen rámehet arra, hogy végül mégiscsak döntéskényszerbe kerülnek. Ilyenkor kerül elő híres határozatlanságuk, sehogyan sem tudnak véglegesen és jól dönteni. (...)
A Mérleg konfliktushelyzetek és a pénzügyi nehézségek kiegyensúlyozója. (...) Roppant segítőkész, ha kölcsönre van szükségünk, a Mérleg szülött - már ha van a zsebében pénz - biztosan adni fog. Igen diszkréten és hatásosan segít, főleg szüleinek az anyagiak tekintetében. Emiatt szülei gyakran fösvénynek és önzőnek is tartják, mert ha nem úgy mennek a dolgai, nem tud segítségükre lenni. Imádja a kényelmet és a szép dolgokat, és ezekre gazdagon áldoz is."

3 Comments:

Blogger duso said...

hat ezek ram nem igazak

24/9/05 14:30  
Blogger bitadani said...

ezért mondom, hogy az asztrológia óriási faszság. merthogy a világon kábé 500 millió "mérleg" él, és nyilván nem mind ilyen. de én eléggé ilyen vagyok...

24/9/05 14:36  
Blogger duso said...

mondtam mar neked hogy van egy nagyon jo baratom, o is merleg, es tok furcsa, mert az alaptulajdonsagaink, reakcioink bizonyos dolgokra ugyanaz.
mi ezt arra fogtuk, hogy mind2en merlegek vagyunk.
egyebkent en sem hiszek ebben.
viszont van egy babahoroszkop >>
http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=107&alrovat=107&cikkid=703&dire=horoszkop&rovatnev=Horoszk%F3p
http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=107&alrovat=107&cikkid=773&dire=horoszkop&rovatnev=Horoszk%F3p
;)

24/9/05 15:14  

Megjegyzés küldése

<< Home