Társasjáték

2005/10/12

Egyébként voltam ma a liberális héten, ahol úgynevezett sikeres fiatalok beszéltek az úgynevezett sikerükről. Olyan volt az egész mint egy kibaszott Amway-termékbemutató. Ha nekem sikerült, nektek is fog. Mi kell a sikerhez? Alázat. Csapatmunka. Kitartás. Elszántság. Koncepció. Jujjujj, kire fogok én szavazni, ha ez így megy tovább?

Update: Amúgy délután, mihelyest elhagytuk a frissen megválasztott prezident szobáját, belefutottunk a kiváló Pozsgay Imrébe, aki - most kapaszkodjatok erősen - azért lobbizott Mihályunknál, hogy a Károlin beindíthassa a politológia képzést. Bizony, Imre, aki egyetlen, summa cum Lenin diplomját a pártfőiskolán szerezte, végre megtalálta méltó helyét a református egyház kebelén. Ezúton gratulálok mindkét félnek.

2 Comments:

Blogger bitadani said...

ezek nem libsik, csak azt hiszik, hogy mert nekik annyira sok pénzük van, amennyi, és azt többé-kevésbé a saját erejükből szerezték, ezért nekik is ezt az ember egyedül mindenre képes dumát kell nyomniuk. csak hát ez ugye kurvára nincs így, és ezt a liberálisok is szokták tudni, ezért jött mindig az egyén szabadsága után egy félmondat arról, hogy akik viszont saját erejükből nem képesek fölemelkedni, azoknak igenis segíteni kell, méghozzá az államnak. aki ezt tagadja sztem nem liberális, hanem neokon.

12/10/05 22:18  
Blogger bitadani said...

imre őszinte, becsületes kommunista, nem rejtette véka alá terveit...

13/10/05 15:59  

Megjegyzés küldése

<< Home