Társasjáték

2005/11/17

1. Váratlanul jó a kedvem egész nap, kiváncsi vagyok, mi fog bebaszni.
2. Schlett tanárúr grafomán huszárkapitánynak nevezte ma Széchenyit. Nem volna ezzel semmi baj, ha nem tudnánk, hogy Schlett tanár úr az első féléves anyagot egy több mint hétszázoldalas ismeretelméleti vádemekumban foglalta össze, a második féléves (eddig sajnos kiadatlan) tankönyv pedig már most nagyjából 1400 oldalnál jár, noha az első világháborút követő gondolkodókról szó sem esik benne.
3. Schlett tanár úr jó órát tartott ma, különösen tetszett az az állítás, amely szerint más-más szempontból ugyan, de Hobbes, a bibiliai Ábrahám és Brezsnyev is liberálisnak tekinthető.
4. Ne egyetek a Burger King új, ropogósnak nevezett krumplijából. Járt utat járatlanért.
5. Sosem szoktam cikkeket idelinkelni, mert aki akarja, úgyis olvassa, papíron vagy neten, de most kivételt teszek, mert egyrészt ennek a dolgozatnak a megszületéséről (muhaha) a blogban is olvashattatok, másrészt mert végre programadó írás, nemcsak arról szól, hogy mit mond a Gyurcsány/Orbán, hanem arról, mit mondok én. Ezt mondom.
6. Tomi, ha most moziban vagy, ki olvassa otthonról a blogot? :)
7. Marci, te meg írjál ide, ne csak akkor, ha valami vicces jut eszedbe, hanem gyakran.

4 Comments:

Blogger bitadani said...

pite: megjelent ma gyakorlatilag.

17/11/05 21:44  
Blogger bitadani said...

rás: alkati optimizmus? ezt se mondták még :)
ami az érdemi részt illeti: a kitétel arra utal, hogy semjénnek és felebarátainak hála az alfa szövetséges szavazatok már megvannak, nem kell értük semmit a továbbiakban, de ez a retorika az épelméjű szavazók jelentős részének ellenszenvével találkozik, és ezt előbb-utóbb ők is belátják majd.

17/11/05 21:52  
Blogger bitadani said...

elhiszem, bár nem érzem indokoltnak :)

17/11/05 22:06  
Blogger bitadani said...

reméltem, hogy erről van szó :)

18/11/05 12:27  

Megjegyzés küldése

<< Home