Társasjáték

2006/03/23

Ma fölhívott Szili Katalin egyik munkatársa, és a maga kulturált, európai értelemben vett szociáldemokrata módján elküldött az anyámba, amiért én állandóan bántom az elnökasszonyt. Így van. De méltán.

Eközben Mikola főorvos Kövér László legszebb napjait idézi. Úgy látszik, a Fideszben mindig szükség van valakire, aki segít elveszíteni a választásokat. Mikola erre igazán alkalmasnak látszik. Leigazolásához szívből gratulálok.

(További kedvencem Császár színművésznő, aki úgy tudja, a közelgő választásokon Jézus és Barabás is rajthoz áll, dacára annak, hogy mindketten közel kétezer esztendeje elhaláloztak.
Hát azt tudtátok, hogy két éve az EP-választást a Fatimai szűzanya napján rendezték, mi magyarok meg a világ engesztelő népe vagyunk? És hogy Mária keze van abban, hogy korábbi elvbarátai megpuccsolták Medgyessyt? Részletekért Eperjes szíművészhez forduljatok.)

5 Comments:

Blogger duso said...

es ezt lattad mar?

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0323mucoph/

nehez lesz ez a 2 het, emigralok:)

23/3/06 21:34  
Blogger bitadani said...

magda, láttam bizony. undi. (és viktor amúgy sem tartozik a kedvenceim közé.)

23/3/06 22:30  
Blogger bitadani said...

rás, a szentendrei választás kapcsán esik róla néhány szó a lapban, de semmi új.
asszem még mindig az fáj nekik, hogy a köztársaságielnök-választás előtt szociálnacionalistának meg ügybuzgó katolikusnak mondtam, aki nyíltan szembemegy a baloldali politika alapelveivel, és hogy sólyom nagyságrendekkel fajsúlyosabb jelölt, ezt nehezen viselték.
amúgy nemigen válaszoltam semmit, a fószer nem volt olyan idegállapotban, hogy lehessn. azt igyekeztem jelezni, hogy hozott anyagból dolgozom...

23/3/06 22:45  
Blogger b. said...

eperjes nagyon jó színész, kár hogy a maradék józan esze is elhagyta...
nálam amúgy mikola abszolút nr.1 a kongresszus óta, amikor a "hámozottlelkű szingli" szókapcsolatot sikerült neki alkalmazni... azóta is ezen töröm a fejem... milyen az, ha vki hámozottlelkű? lehet, hogy ennek is a táposztó káposztalevélhez van köze, mer az ugye nagyon megy a doktor úrnak...

25/3/06 10:45  
Blogger bitadani said...

eperjes szvsz egy rakás manír, és amióta megbomlott, azóta minden szerepében egyforma, saját magát játssza...

25/3/06 18:39  

Megjegyzés küldése

<< Home